سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
[ و گفته‏اند که در روزگار خلافت عمر بن خطاب از زیور کعبه و فراوانى آن نزد وى سخن رفت ، گروهى گفتند اگر آن را به فروش رسانى و به بهایش سپاه مسلمانان را آماده گردانى ثوابش بیشتر است . کعبه را چه نیاز به زیور است ؟ عمر قصد چنین کار کرد و از امیر المؤمنین پرسید ، فرمود : ] [ قرآن بر پیامبر ( ص ) نازل گردید و مالها چهار قسم بود : مالهاى مسلمانان که آن را به سهم هر یک میان میراث بران قسمت نمود . و غنیمت جنگى که آن را بر مستحقانش توزیع فرمود . و خمس که آن را در جایى که باید نهاد . و صدقات که خدا آن را در مصرفهاى معین قرار داد . در آن روز کعبه زیور داشت و خدا آن را بدان حال که بود گذاشت . آن را از روى فراموشى رها ننمود و جایش بر خدا پوشیده نبود . تو نیز آن را در جایى بنه که خدا و پیامبر او مقرر فرمود . [ عمر گفت اگر تو نبودى رسوا مى‏شدیم و زیور را به حال خود گذارد . ] [نهج البلاغه]
 
امروز: جمعه 103 اردیبهشت 7

 

 

 

نهم دی سال 1388 به عنوان روز « بصیرت و میثاق امت با ولایت» در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد، این حماسه تاریخی و ماندگار به تعبیر مقام معظم رهبری "یکی از قله‌های فراموش‌ نشدنی"، "حرکت برخاسته از بصیرت"، "شناختن موقعیت و حضور در لحظه‌های مورد نیاز"، "حرکتی در فضای غبارآلود"، "حرکتی متکی بر ایمان و اراده الهی"، "مردمی و خودجوش" در تاریخ انقلاب اسلامی بود.        

 

 

مردم در نهم دی، حجت را بر همه تمام کردند. حماسه نهم دی، مشت محکمی بر دهان فتنه‌گران بود، وحدت و یکپارچگی ملت ایران اشکار شد و دشمنان انقلاب اسلامی به عظمت آن اعتراف کردند.

  ابعاد گسترده و حجم عظیم این حماسه مردمی  مافوق محاسبات بشری است و مقام معظم رهبری بر ناممکن بودن خلق حماسه ماندگار نهم دی با اراده‌های انسانی صحه گذاشتند و فرمودند : "دست خدای متعال، روح ولایت و روح حسین‌بن علی(ع) در لحظه لحظه آن حماسه ماندگار دیده می‌شد."         

 

 

 

حضور بارز نسل سوم انقلاب اسلامی در خلق حماسه نهم دی، آن حماسه را ماندگار کرد و نشان داد در دهه چهارم و در مقابله با جنگ نرم و چالش‌های پیچیده دشمن، نظام جمهوری اسلامی از سرمایه عظیم اجتماعی برخوردار است. پیام 9 دی این بود که جوانان مهم‌ترین نیروی آینده‌ساز در تمام مناسبات سیاسی و اجتماعی هستند.      

 

 

 

پس از 9 دی و 22 بهمن سال 88 توقع این بود، جریان فتنه به ندای مردم گوش فرا دهد و از ستیزه‌جویی با نظام دست بردارد لیکن اطلاعیه‌ها و بیانیه‌های بعدی نشان داد که آنها همچنان دنبال چالش و براندازی نظام هستند و اوج آن در 25 بهمن 89 و همراهی آنها با آمریکا در مشابه سازی جمهوری اسلامی با حکومت‌های دیکتاتور منطقه و درخواست از مردم جهت حضور در خیابان‌ها بود.       

 

با گذشت زمان جریان فتنه و عناصر خارج نشین آنها کاملا خود را با سیاست‌های آمریکا هم جهت کردند و امروز این جریان جنبش راه سبز امید، جریان فتنه و اصلاح طلبان همسو همان مسیری را طی می‌کنند که آمریکایی‌ها ترسیم کرده‌اند. آمریکا می‌خواهد ایران الگوی انقلاب‌های منطقه نباشد و آنها نیز با بیانیه‌ها ونامه نگاری‌های خود همین خواسته را پیگیری می‌کند.          

 

آمریکا می خواهد با ایجاد یک جریان اعتراضی و جنبش اجتماعی در داخل کشور همراه با سیاست‌های تحریم و به بهانه نقض حقوق بشر و مباحث هسته‌ای دایره فشار داخل و خارج را بر نظام افزایش دهند و جریان فتنه نیز درست همین خط را دنبال می کند که اوج . آن مصاحبه اخیر خانم کلینتون  با بی‌بی‌سی فارس و VOAبود که رسما از این جریان دفاع کرد و اذعان نمود که به کمک آنها قصد دارند ایران را مثل لیبی کنند

 

 

 

 

 

 

 

در انتخابات مجلس شورای اسلامی آینده نیز سیاست امریکا زیر سوال بردن مشروعیت نظام جمهوری اسلامی از طریق پائین آوردن مشارکت مردمی و بازتولید فتنه خرداد 88 است که جریان فتنه و اصلاح طلبان آمریکایی در برنامه ای هماهنگ با دولت امریکا پروژه تحریم انتخابات و با عدم مشارکت در انتخابات را طراحی و اعلان کرده اند.   
ایران در شرایط فعلی در اوج اقتدار و برتری در منطقه و دنیاست، شکست کامل پروژه فتنه 88 و ریزش چشمگیر آری جریان فتنه و از دست دادن بدنه مردمی اصلاح طلبان آمریکایی طرفدار فتنه، پیشرفت‌های چشمگیر علمی و فناوری نظام جمهوری اسلامی ایران اجرای موفق طرح هدفمند سازی یارانه‌ها با کمترین تورم، عدم اثر گذاری تحریم‌ها علیرغم تلاش‌ فراوان آمریکا، پیروزی حزب‌الله لبنان و مقاومت فلسطینی در غزه در مقابل آمریکا و رژیم اشغالگر قدس عقب‌نشینی آمریکا از عراق، تغییر موازنه قدرت در سطح منطقه خاورمیانه، به نفع ایران بیداری اسلامی در منطقه متاثر از الگوی جمهوری اسلامی ایران که منافع آمریکا و اسرائیل را به خطر انداخته است.     

 

 

 

جنبش ضد سرمایه‌داری در آمریکا و اروپا که نظام لیبرال دموکراسی را زیر سؤال برده پاره‌ای از مصادیق اقتدار جمهوری اسلامی است.         

 

 

 

سؤالاتی که لازم است در تبیین حماسه 9 دی 88 توسط رسانه‌ها ونخبگان فکری به آن پرداخته شود، عبارست است1- از زمینه‌ها و عوامل شکل‌گیری حماسه 9 دی چیست؟2- ویژگی‌ها و مختصات آن حماسه بزرگ کدام است؟3- در این حماسه چه عناصری و ویژگی‌های وجود دارد که مقام معظم رهبری بر ماندگاری آن تاکید دارد؟ 4- روش‌ها و شیوه‌های تبیین این حماسه بزرگ برای جامعه و نخبگان کشور کدام است؟5- کارکردها، پیامدها و آثار آن حماسه را در محیط داخلی و خارجی چه بود؟6- درس‌ها و دستاوردهای حماسه 9 دی 88 با توجه به نیاز امروز چیست؟         

 

 

 

پیرو فرمایش مقام معظم رهبری بر ضرورت ماندگاری این حماسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که متولی بزرگداشت مناسبت‌های انقلاب است، تعظیم و بزرگداشت یوم‌الله نهم دی را همچون سایر ایام‌الله جزو برنامه‌های سالیانه خود قرار داد و و ستاد مردمی بزرگداشت حماسه ماندگار نهم دی" را تشکیل داد.        

 

 

 

بر اساس توصیه‌های مقام معظم رهبری در دیدار با ستاد بزرگداشت حماسه نهم دی،؛ رویکرد و سیاست بزرگداشت این حماسه، تبیینی و تحلیلی است با دادن تحلیل درست به جامعه باید از تکرار فتنه‌ها پیشگیری نمود. روح حرکت مردم را در حماسه 9 دی را به عنوان منبع قدرت نرم حفظ و ماندگار کرد و باید مراقبت کرد اقدامات شعاری و تبلیغی کم تاثیر در بزرگداشت 9 دی غلبه پیدا نکند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 نوشته شده توسط باران در سه شنبه 90/10/6 و ساعت 4:36 عصر | نظرات دیگران()
درباره خودم

سرخ بی نهایت
باران
به عشق آقا امام حسین(ع)پنجره ای می سازم رو به کربلا تا نسیمی از آن روز واقعه به روح وجانمان بوزد.

آمار وبلاگ
بازدید امروز: 5
بازدید دیروز: 7
مجموع بازدیدها: 49897
آرشیو
جستجو در صفحه

لوگوی دوستان
خبر نامه
 
وضیعت من در یاهو
موسیقی وبلاگ من