سرخ بی نهایت
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی طی یک یادداشت تحلیلی واقعه تاریخی و بزرگ 9 دی را حماسه نسل سوم انقلاب عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار مهر در یادداشت تحلیلی علی محمد نائینی آمده است:
انتخابات 22 خرداد 88 ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی شگفتانگیز، کمنظیر و پر اهمیت بود. در آن انتخابات حدود 85 درصدد از مردم ایران در آغاز چهارمین دهه انقلاب، اعتماد و مردمی بودن نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشتند.
نظام جمهوری اسلامی ایران، در آستانه انتخابات 88 از موقعیت ممتاز و برجستهای برخوردار بود، موقعیت ممتاز ایران در فنآوری هستهای - موفقیت تاثیرگذار نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه و دست برتر ایران در مذاکرات هستهای نمونههایی از آن است.
ظهور این رویکرد نشان از موقعیت انقلاب اسلامی در یک دوره سی ساله بود. حکایت از درماندگی و ناکامی آمریکا در مواجهه مختلف با ایران بود.
حماسه حضور ملت ایران در 22 خرداد میتوانست، به عنوان یک فرصت طلایی تیر خلاصی به پروژههای مختلف مقابله غرب با ایران باشد. متاسفانه بلافاصله پس از اعلام نتایج انتخابات، برخی از کاندیداها و احزاب سیاسی شکست خورده در انتخابات، که بازیچه اقدام طراحی شده دشمن بودند، در یک جبهه واحد با قدرتهای غربی و ضد انقلاب، با اعتراض به نتیجه انتخابات و اردوکشی خیابانی، برخی از شهرهای ایران به ویژه شهر تهران را دستخوش ناآرامی و اعتراض کردند.
دروغ بزرگ تقلب (که بعدها خودشان چه در جلسه در حضور مقام معظم رهبری، چه در بازجوییها و چه در تحلیلهای داخلی اذعان کردند، که امکان تقلب در سطح گسترده وجود ندارد) و اردوکشیهای خیابانی و بیانیههای تند بعد از آن، با ایجاد تردید بزرگ در نتایج انتخابات در بین مردم، موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در منطقه و دنیا متزلزل کرد.
برای اولین بار جریان فتنه نشان داد، قانون و سازوکارهای قانونی نظام را قبول ندارد و با اردوکشی خیابانی و آشوب میخواهد به خواسته ناحق خود دست یابد.
همه اسناد و اطلاعات موجود نشاندهنده اقدام طراحی شده قبلی داخلی و خارجی برای زیر سؤال بردن جریان انتخابات تحت عنوان تقلب و راهاندازی یک جریان اجتماعی برای براندازی نظام با کپیبرداری از الگوی انقلابهای رنگی بود. در جریان انتخابات، امیدهایی برای غرب ایجاد شد و آنها احساس کردند یک پایگاه مردمی قابل توجه در داخل جامعه پیدا کردهاند.
در جریان فتنه نقش کلیدی را آمریکا از طریق سفارتخانههای غربی، سرویسهای جاسوسی غرب، دفاتر ویژه، اتاقهای فکر خارج از کشور انجام میداد که از ماهها قبل از انتخابات 88 با ایجاد شبکههای اجتماعی در فضای سایبری و ایجاد شبکههای تلویزیونی ازجمله:VOAوشبکه فارسی سیمای بی بی سی و دیگر امکانات،حمایت از جریان فتنه و به صحنه آوردن همه گروه های ضد انقلاب تلاش داشتند در قالب اعتراض نسبت به انتخابات پروژه براندازی رنگین را عملی سازند.
میدان دادن به جریانات ضد انقلاب اعم از سلطنتطلب، بهایی، منافقین، گروهکهای ضد انقلاب، زنان فاصد و اراذل و اوباش )که از همه این افراد در خیابانها و در حین اقدامات مجرمانه افرادی دستگیر شدند) و حضور این گروه افراد در اردوکشیهای خیابانی از نتایج عملکرد جریان فته بود که اوج آن در حرمتشکنی روز عاشورا ظاهر گردید.
جریان فتنه و ضد انقلاب، با شعارهای خود در روز قدس (شعار نه غزه، نه لبنان) و حرمتشکنیهای روز 13 آبان و 16 آذر با شعارهای حمایت از آمریکا و پاره کردن عکس حضرت امام خمینی(ره) و حرمتشکنی بزرگ عاشورا (آتش زدن خیمه امام حسین(ع) و رقص و پایکوبی در خیابانها) ماهیت ضد دینی و ضد انقلابی خود را نشان دادند.
سیاست و خط مشی رهبری در طول این مدت جذب حداکثری و تلاش برای برگشت افرادی که روزی جزء نظام بودند به دامن نظام، جدا کردن خط آنها از آمریکا و ضد انقلاب بود متاسفانه سران فتنه با ادامه همصدایی و همرانی با پروژه آمریکایی نشان دادند که به اصول نظام پایبند نیستند.
حرمتشکنی روز عاشورا و حمایت سران فتنه از اراذل و اوباش، صبر مردم خداجوی را به سر آورد و مردم عاشورایی با حضور پرشور خود در راهپیمایی بینظیر 9 دی 1388، انزجار خود را از توطئه مشترک آمریکا و جریان فتنه نشان داد.
شعارهای ملت ایران در روز 9 دی مشخص کرد که مردم به هیچ جناحی گرایش ندارند و صرفا نظام، انقلاب و رهبری هدف آنهاست و خط بطلان بر توطئه جریان فتنه و آمریکا کشیدند. مردم در 9 دی نشان دادند برای دفاع از انقلاب و نظام و رهبری در صحنه هستند. آنچه باید از فتنه 88 عبرت گرفت، این است که به برکت ولایت و رهبری میتوان از پیچیدهترین فتنهها عبور کرد.